dark-mode

dark-mode

Diensten

Websites

Wij bouwen websites op maat. Zonder grafische beperkingen, altijd snelle service.

 

U wilt een website voor uw net gestarte onderneming? Of uw website bestaat al zo lang, dat niemand er meer op kijkt? U kunt natuurlijk die handige jongen die u in dienst hebt een gratis website laten maken. Het lijkt goedkoop en makkelijk, een eigen website maken. Daar komt echter meer bij kijken dan u in eerste instantie verwacht. Een professionele website laten maken is een beter alternatief voor elk bedrijf. De website is het visitekaartje van uw bedrijf. Bovendien speelt het een belangrijke rol in uw online marketing en de werving van nieuwe klanten.

Content Management

Uw website zelf beheren, simpel en efficiënt. Met SimpleCMS.

 

Uw website is af en uw klanten zijn tevreden. Maar u wilt niet voor elke woord of elk plaatje dat gewijzigd moet worden contact opnemen met de bouwer van de website. Of bij elk stukje nieuws dat op de site moet komen. U wilt zelf uw nieuwe site kunnen aanpassen en het aanpassen van die site moet wel makkelijk zijn. U wilt niet een week op cursus voor duizenden euro’s. Wij kunnen u hierbij helpen. Ons CMS heet niet voor niets SimpleCMS. Simpel uw website aanpassen, zonder poespas.

Lees hier meer over SimpleCMS.

UI/UX-Design

Voor de ultieme gebruikerservaring voor de bezoekers van uw website.

 

U hebt een mooie website. Grafisch perfect, fraai design. Maar de vraag is of uw klanten met uw website overweg kunnen. Is de website gebruiksvriendelijk en de webshop logisch? Wij bouwen websites waarbij een verrassende en unieke ervaring voor uw klanten centraal staat. Want wij bouwen websites vanuit het oogpunt van uw bezoekers. Hoe mooi de website ook is, het gaat uiteindelijk om de ervaring van uw klanten. En die tevreden klanten vormen de beste reclame voor uw website.

DTP

Ook voor het vervaardigen of het aanpassen van uw documenten kunt u bij ons terecht.

 

U kunt natuurlijk al uw drukwerk zelf op de pc maken. Geknutseld in Word of een ander pakket. Maar echt professioneel uitziend drukwerk kunt u beter op laten maken door een specialist. Een specialist in DTP (Desk Top Publishing). Maar wij maken ook een sprekend logo met bijpassende huisstijl voor uw bedrijf. Of passen de bestaande huisstijl aan. Niet alleen de opmaak is bij ons in goede handen, ook het technisch perfect aanleveren bij de drukker verzorgen wij.

Freelance

U bent grafisch ontwerper? Wij kunnen u helpen met de pieken in uw productie.

 

U doet aan DTP-werkzaamheden. De klanten weten u te vinden. Wellicht zelfs te veel klanten. Eigenlijk kunt u het werk niet aan. Iemand voor vast aannemen is geen optie, daarvoor hebt u weer te weinig werk. Wij hebben specialisten die u tijdelijk in kunt huren. Voor een week, of wellicht voor een halve dag. Of gedurende de tijd van een project. Wij zijn hier flexibel in, wij voegen ons naar uw wensen.

© 2012-2024 | OK Design